ورود صفحه اصلی

هنوزعضو سایت نیستم فرم ثبت نام
پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله وسلم): وقتي خداوند بندهاي را دوست دارد ، دنيا را از او منع ميكند چنانكه شما مريض خويش را از نوشيدن آب منع ميكنيد .
صفحه ویزا

صدور گذرنامه و روادید تحصیلی

1- دانشجویان ابتدادرسایت www.saorg.irثبت نام کرده وباکدرهگیری جهت نامه صدورگذرنامه الکترونیکی اقدام نمایید
2-گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه+1 عدد کپی
3- ابطال کارت آمایش در اداره اتباع استانداری
4- دریافت برگ سبز تردد از اداره اتباع استانداری
5- دریافت 2 عدد پاکت از اداره اتباع استانداری
6- مراجعه به دفتر سرپرستی به همراه 1 قطعه عکس 4×3
7- تکمیل فرم اطلاعات فردي درسیستم های کامپیوتری دفتر
توجه1:دانشجویانی که دارای گذرنامه هستند، صرفا" بایدبرای اخذ روادید تحصیلی اقدام نمایند.

فرایند انجام کار در اصفهان

1- مراجعه به اداره اتباع استانداری در خ.طیب
2- مراجعه به دفتر سرپرستی دانشجویان خارجی دردانشگاه اصفهان
3- پس از 15 روز دریافت پیامک و مراجعه مجدد به دفتر سرپرستی جهت پاسخ "درخواست تحصیل"
4- دریافت نامه صدور گذرنامه و روادید ازدفتربه سازمان دانشجویی


توجه1: دانشجویانی که تا پايان نیمسال اول تحصیلی خود اقدام به انجام امور کنسولی ننمایند، مسئولیت بروز مشکلات احتمالی به عهده ایشان می باشد.

توجه2: دانشجویانی که وروداولیه غیرقانونی دارند، ضروری است مدارک ذیل را تهیه و به همراه سایر مدارک به سازمان دانشجویی مراجعه نمایند:
الف- تشکیل پرونده در دفاتر کفالت
ب- سپردن تعهد محضری در یکی ازدفاتر اسناد رسمی مطابق نمونه ذیل:" اینجانب ... فرزند... تبعه... به شماره گذرنامه... متعهد می گردم فقط تا پایان مقطع کارشناسی در دانشگاه... در ج.ا.ا. تحصیل نمایم و پس از آن کشور ج.ا.ا. را ترک نمایم."

مدارک لازم برای سازمان دانشجویی

1- تاییدیه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی يا موقت از اداره آموزش و پرورش ناحیه مربوطه+اموزش پرورش کل استان اصفهان (خيابان هشت بهشت)+وزارت خارجه اصفهان(خيابان شمس ابادي)
2- اصل گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه
3- اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ياموقت تاييد شده
4- نامه صدور گذرنامه و روادید تحصیلی از دفتر+ 1عدد کپی
توجه1: جهت صدور روادید تحصیلی، گذرنامه باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد

فرایند انجام کار در تهران
1- مراجعه به سازمان دانشجویی
2- مراجعه به وزارت امور خارجه
3- مراجعه به سفارت افغانستان و صدور گذرنامه
4- مراجعه به پليس تهران جهت تاییدیه اصالت گذرنامه
5- مراجعه مجدد به سازمان دانشجویی و تحویل کپی نامه دفتر سرپرستی جهت اخذ شماره روادید و درخواست خروج به مفصد یکی از شهرهای هرات/مزار شریف/ کابل جهت دریافت روادید تحصيلي از کنسولگری ج.ا.ا. ویا نمایندگی وزارت امور خارجه در کیش(لازم به ذکراست جهت اخذویزادرکیش به این مراکزمراجعه گردد)1-میدان سنایی ساختمان کیش طبقه اول پلیس گذرنامه2-برج صدف طبقه پنجم اتاق505-3ساختمان کیش ایر (مبلغ ویزا225000تومان) زمان ویزاگرفتن ۱ساعت
6- پس از1 هفته تا 1 ماه اخذ شماره روادید از ناجای تهران
7-مراجعه به اداره اتباع استانداری و اخذ لیست خانوار
8- مراجعه به دفترسرپرستی دردانشگاه اصفهان جهت اخذ روادید خروج